BAROS ELITE Program

Keer terug naar BAROS OM GENOTEN EN VOORRECHTEN TE GENIETEN

Gekoelde champagne bij aankomst, op maat gemaakte culinaire evenementen, speciale excursies en tal van andere privileges - onze terugkerende gasten ontvangen een prachtige ontvangst. Herontdek de schoonheid van Baros als lid van BAROS ELITE.

Met BAROS ELITE kunt u uw eigen speciale Baros-ervaring creëren terwijl u geniet van aanbiedingen en privileges die exclusief zijn ontworpen voor onze terugkerende gasten. Van tropische bloemstukken op uw bed tot uw droomduikexcursies, we kunnen elk detail tot uw exacte voorkeur voor uw thuiskomstaftocht regelen.

Verken de geweldige beloningen en privileges die op verschillende niveaus van het BAROS ELITE-lidmaatschap worden aangeboden.

Club (bekroond na uw tweede bezoek *)

Als een BAROS ELITE Club-lid kunt u genieten van exclusieve special-only specials, gepersonaliseerde e-updates en e-nieuws, een champagne-welkomstcadeau bij aankomst, gratis late check-out en 15 minuten Spa Teaser of gelijkwaardige extra tijd in de Serenity Spa.

* Je komt in aanmerking voor dit niveau na twee bezoeken (in totaal een verblijf van minimaal 14 nachten).

Selecteer (bekroond na uw zevende bezoek *)

Als een BAROS ELITE Select-lid hebt u recht op alle Clublid-privileges, evenals een gratis themabuffetdiner, privétransfer voor uw aankomst en vertrek en speciale kortingen op alle eten en drinken en excursies, evenals een speciale gratis cocktail in de glorieuze Lighthouse Lounge.
* U gaat naar dit niveau na zeven bezoeken (met een minimum van 50 overnachtingen).

Handtekening (bekroond na uw 12e bezoek *)

Naast alle lidmaatschapsrechten van Club en Select, heb je als lid van BAROS ELITE Signature recht op een gratis Villa-upgrade, luxe privétransfer voor aankomst en vertrek, een sunsetzeilcruise op Nooma, speciale kortingen op alle eten en drinken, gecombineerd excursies en een gratis verblijf van één nacht in uw villa.
* Je bereikt deze fenomenale status na 12 bezoeken (in totaal een verblijf van minimaal 90 nachten).

 

E-mail ons op reservations@baros.com voor meer informatie.